Avontuurlijke Volvo P210 Duett

Deze stoere, maar ook elegante Volvo is een veelzijdige klassieker. Zeer geschikt om veel lading mee te vervoeren of grote reizen mee te maken  maar ook zeer comfortabel om met twee of vier personen in te rijden.

Deze Zweedse Volvo P210 “Duett” is uit 1965 en heeft erg veel aanpassingen ondergaan. Comfort en veiligheid spelen hier de hoofdrol. Goede lederen stoelen, een open dak, schijfremmen en gordels. Deze auto is eenvoudig te rijden met zijn sterke motor en vierbak met overdrive. Diverse bruidsparen hebben hierin de dag van hun leven in beleefd.

Uiteraard is deze Volvo ook geschikt voor een mooi ritje in de omgeving, het rijden van een tourrit, presentatie etc. Kortom keus genoeg.


Eigenschappen avontuurlijke Volvo P210 Duett

Voertuig: Volvo P210 Duett
Kleur: blauw met grijs
Bouwjaar: 1965
Aantal zitplaatsen: 4
Zelf rijden mogelijk: Ja, mits 25 jaar of ouder
Versnellingsbak: Hangeschakeld
Kenteken: 18-57-AT

Prijs & info avontuurlijke Volvo P210 Duett

Prijs: Vanaf €400,- per dag
Aantal vrije kilometers: 100 kilometer
Extra kilometers: Vanaf €0,50 per kilometer
Brengen & halen: Vanaf €60,- per uur
Thema's: Oldtimer, klassiek, zelf rijden
Standplaats: Klarenbeek

Enthousiast om deze avontuurlijke Volvo P210 Duett uit 1965 te huren voor je bruiloft? Vul dan het contactformulier in dat hieronder te vinden is en wij zullen ervoor zorgen dat er zo snel mogelijk contact met jullie opgenomen wordt om te kijken of al jullie wensen vervult kunnen worden voor jullie bruiloft!