Trouwauto verhuren bij Trouwautowinkel.nl

Heeft u een prachtige auto en wilt u deze graag als trouwauto verhuren? Bekijk dan hieronder hoe wij dat voor u kunnen regelen en wat de kosten voor u zullen zijn. Heeft u een ander type voertuig die u graag op onze website wilt plaatsen als trouwvervoer of biedt u ook een dienst aan in combinatie met een vervoersmiddel? Geen probleem! Alle typen voertuigen en diensten zijn welkom en voor alles geldt dezelfde prijs.

Hoe gaan wij te werk:
Na het ontvangen van het ingevulde contactformulier die u onderaan deze pagina kan vinden zullen wij contact met u opnemen om enkele gegevens van u en uw voertuig te vragen. Denk hierbij aan het merk, model, kleur, bouwjaar, kenteken, mag het bruidspaar zelf rijden, kan de auto worden gebracht en/of opgehaald, de prijs die u voor het verhuren van uw auto wilt ontvangen, foto's voor op onze website en een stukje tekst over het voertuig. Als wij alle benodigde gegevens ontvangen hebben zullen wij de pagina voor uw voertuig aanmaken. Als de pagina eenmaal af is zullen we u een link sturen naar een beveiligde pagina op onze site met een wachtwoord. Op die pagina zal uw voertuig te zien zijn en kunt u beoordelen of er nog wijzigingen gemaakt moeten worden. Wanneer u akkoord bent met de pagina dan ontvangt u van ons de factuur en wanneer deze betaald is halen we op de eerste dag van de nieuwe maand het wachtwoord van de pagina af en is uw voertuig voor alle zoekende bruidsparen te bewonderen. Wanneer een bruidspaar een aanvraag voor uw auto indient op onze site dan zullen wij deze aanvraag gelijk naar u doorsturen en hebt u zelf al het overige contact met het bruidspaar.

Wat zijn de kosten om mijn auto als trouwauto te verhuren?:
Alle eerder genoemde werkzaamheden bieden wij aan voor een "totaalprijs" prijs van €60,- per voertuig per jaar. Dat komt neer op €5,- per voertuig per maand zonder verder bijkomende kosten!

Wilt u uw voertuig extra in de spotlight zetten? Op onze 'home' pagina hebben wij 3 plekken voor een 'voertuig van de maand'. Als u graag op 1 van deze 3 plekken wilt staan met uw voertuig dan kan dat voor een meerprijs van €5,- per voertuig per maand. Langer dan één maand op 1 van de 3 plekken staan is in overleg ook mogelijk, dit heeft verder geen invloed op de prijs. Een andere manier om u en uw voertuig extra in de schijnwerpers te zetten is wanneer u ook een eigen website en sociale media hebt waarop uw auto staat. Wilt u dat uw eigen website en sociale media bij uw auto vermeld wordt zodat het bruidspaar extra informatie over u en uw voertuig kan vinden of de aanvraag rechtstreeks bij u kan indienen? Dat kunnen wij doen voor een meerprijs van €30,- per jaar. Dit is niet afhankelijk van het aantal auto's dat u aanbiedt op onze site.

Heeft u meerdere auto's in bezet en wilt u ook meerdere van uw voertuigen toevoegen aan onze website dan krijgt u vanaf 3 voertuigen een korting van €7,50 per voertuig per jaar en vanaf 5 voertuigen een korting van €15,- per voertuig per jaar.

Waarom kiezen wij voor een vaste prijs per jaar:
Wij hebben bewust gekozen voor een vaste prijs per jaar omdat:
- U bij ons de mogelijkheid hebt om uw eigen gegevens bij uw trouwvervoer te vermelden. Wij gaan van de verwijzingen naar uw site en sociale media niet meten hoeveel potentiële klanten via onze eigen site doorgeklikt hebben naar uw site of sociale media om zo hun perfecte trouwauto te vinden;
-  U bij ons niet hoeft door te geven welke aanvraag door is gegaan en welke niet en wij u ook niet belasten voor de aanvragen die wij enkel doorsturen;
- U van ons geen maandelijkse factuur krijgt waarop wij het jaarbedrag door 12 delen wat alleen maar zorgt voor administratie rompslomp om een klein bedrag per maand.

Enthousiast om je auto als trouwauto te verhuren?:
Vul snel het contactformulier hieronder in en wij zullen ons uiterste best doen om binnen 24 uur contact met u op te nemen om een passende pagina te maken zodat u uw auto als trouwauto kan verhuren.

Tot snel!
Team Trouwautowinkel.nl


Ervaringen van verhuurders

Trouwauto verhuren recensie Leonie
Trouwauto verhuren recensie Wilco
Trouwauto verhuren recensie Sem

Aanmeldformulier trouwauto verhuren:Vermeld in uw opmerkingen alvast zoveel mogelijk informatie
over uw voertuig.