Legendarische Volkswagen T1

Stap terug in de tijd en voel de vrijheid van de jaren 60 als je plaatsneemt in de legendarische Volkswagen T1, ook wel bekend als de hippie bus. Met zijn levendige kleuren en vintage uitstraling brengt deze trouwauto jullie naar een tijd van plezier en vrijheid. Laat de chauffeur jullie door de straten leiden terwijl jullie samen beginnen aan het volgende hoofdstuk van jullie liefdesverhaal. Maak van jullie trouwdag een reis naar het verleden vol magie, romantiek en het onbegrensde avontuur van de hippie-tijd.

Deze betoverende klassieke trouwauto maakt jullie bruiloft echt iets unieks! Geniet van een zorgeloze dag en laat de chauffeur jullie liefdesreis een unieke draai geven met deze bruiloft klassieker. Alleen als trouwauto, of ook als fotobooth. Alles is mogelijk om jullie bijzondere dag een spektakel te maken!


Eigenschappen legendarische Volkswagen T1

Voertuig: Volkswagen T1
Kleur: Groen met wit
Bouwjaar: 1967
Aantal zitplaatsen: 5
Zelf rijden mogelijk: Nee
Versnellingsbak: Handgeschakeld

Prijs & info legendarische Volkswagen T1

Prijs: Vanaf €800,- per dag
Aantal vrije kilometers: N.v.t.
Extra kilometers: N.v.t.
Brengen en halen: Basistarief van €30,- plus €2,- per kilometer
Thema's: Oldtimer, uniek, met chauffeur, Duits
Standplaats: Heenvliet

Enthousiast om deze Volkswagen T1 uit uit 1967 als trouwauto te huren? Vul dan het contactformulier in dat hieronder te vinden is en wij zullen ervoor zorgen dat er zo snel mogelijk contact met jullie opgenomen wordt om te kijken of al jullie wensen vervult kunnen worden voor jullie bruiloft!