Range Rover Sport

Opvallen in een Range Rover Sport? Elke bruid wil een grootse entree maken op de trouwdag en er is geen betere manier om dat te doen dan in een witte Range Rover Sport. De Range Rover Sport biedt niet alleen prachtige esthetiek, maar ook superieur comfort voor zowel de bruid als de bruidegom. Met zijn panorama dak, stoelverwarming en koelingsfuncties voor en achter, zal deze auto op elke bruiloft zeker de aandacht trekken.

De Range Rover Sport is een van de populairste luxe auto’s ter wereld vanwege zijn onberispelijke ontwerp en uitstekende prestaties. De buitenkant van de auto heeft een ultramoderne uitstraling met strakke lijnen die een chique en luxe houding creëren. De koplampen zijn voorzien van iconische ringen waardoor je je als een beroemdheid voelt als je aankomt op je locatie.

 

 

Als je in de Range Rover Sport stapt, word je omringd door moderne luxe voorzieningen. De cabine is ruim genoeg voor zowel de bruid als de bruidegom en biedt toch voldoende ruimte voor hun huwelijksfeest of familieleden. Bovendien is het interieur ontworpen om het comfort te optimaliseren met ondersteunende, met leer beklede stoelen die zijn voorzien van verwarmings- en koelingselementen, zodat iedereen tijdens de reis comfortabel blijft. 

Een van de beste eigenschappen van dit voertuig is zijn superieure rijeigenschappen. Hij wordt standaard geleverd met een automatische 8-versnellingsbak met op het stuur gemonteerde schakelflippers, die zorgt voor soepel schakelen en een betere brandstofefficiëntie, of je nu door de stad cruist of samen als pasgetrouwd stel lange roadtrips maakt. Bovendien heeft hij elektrische kofferklepontgrendeling voor gemakkelijk in- en uitladen van bagage wanneer dat nodig is, samen met Xenon verlichting voor nachtelijk zicht bij het navigeren over onbekende wegen of paden buiten tijdens je huwelijksreisavonturen.


Eigenschappen Range Rover Sport

Voertuig: Range Rover Sport
Kleur: Wit
Bouwjaar: 2013
Aantal zitplaatsen: 5
Zelf rijden mogelijk: Ja
Versnellingsbak: Automatisch

Prijs & info Range Rover Sport

Prijs: Vanaf €599,- voor 1 dag
Aantal vrije kilometers: 150 kilometer
Extra kilometers: Vanaf €1,50 per kilometer
Brengen en halen: In overleg
Thema's: Uniek, zelf rijden, Brits
Standplaats: Ridderkerk

Enthousiast om deze Range Rover Sport uit 2013 als trouwauto te huren? Vul dan het contactformulier in dat hieronder te vinden is en wij zullen ervoor zorgen dat er zo snel mogelijk contact met jullie opgenomen wordt om te kijken of al jullie wensen vervult kunnen worden voor jullie bruiloft!