Legendarische Porsche 911 S

De Porsche 911 is misschien wel de meest legendarische en iconische sportauto uit de automobielgeschiedenis. Al ruim 60 jaar in productie. Deze 911 is uit de meest gewilde eerste serie. Herkenbaar voor iedereen, jong en oud. Stijlvol, klassiek en toch sportief. In deze auto staan jullie zeker in het middelpunt van de belangstelling en maken jullie een fantastisch entree. Je rijdt zelf met eventueel twee kleine bruidskinderen achterin. Een ultiem en romantisch moment samen.

Het bakelieten stuur en de fijne metertjes in het dashboard zorgen ervoor dat je altijd vrolijk blijft en dat met een prachtige bruid naast je. De geweldig klinkende 6 cilinder boxermotor met carburateurs maakt het helemaal af.

Breng- en haalservice is standaard inbegrepen. Doordat de motor achterin geplaatst is, is er voldoende beenruimte voor een grote trouwjurk.


Eigenschappen legendarische Porsche 911 S

Voertuig: Porsche 911 S
Kleur: Leigrijs
Bouwjaar: 1969
Aantal zitplaatsen: 2 volwassenen en 2 kinderen
Zelf rijden mogelijk: Ja
Versnellingsbak: Handgeschakeld, 5 versnellingen

Prijs & info legendarische Porsche 911 S

Prijs: Vanaf €475,- per dag
Aantal vrije kilometers: Onbeperkt
Extra kilometers: N.v.t.
Brengen & halen: Inbegrepen in de prijs
Thema's: Oldtimer, klassiek, zelf rijden, Duits
Standplaats: Amsterdam zuid

Enthousiast om deze Porsche 911 S uit 1969 te huren voor je bruiloft? Vul dan het contactformulier in dat hieronder te vinden is en wij zullen ervoor zorgen dat er zo snel mogelijk contact met jullie opgenomen wordt om te kijken of al jullie wensen vervult kunnen worden voor jullie bruiloft!