Mercedes 280 SL Pagode

Met deze Mercedes behoorde je in de jaren ’60 en begin jaren ’70 tot de “upperclass”. SL staat voor “Sport Leicht”. Ooit ontwikkeld als volbloed sportwagen voor successen in de racerij, maar toch voor die tijd uiterst comfortabel met mechanische brandstofinjectie, stuur- en rembekrachtiging. Bijzonder elegant en toch sportief. Iedereen snapt dat Janis Joplin in de jaren '70 zong over deze Mercedes en hem verkoos boven de Porsche's van haar vrienden.

Met deze auto als trouwauto kun je voor de dag komen. Bijzonder fotogeniek door de ivoorwitte lak gecombineerd met bloedrood lederen interieur.

Je rijdt zelf. Er is geen ruimte voor bruidskinderen of andere passagiers. Een ultiem en romantisch moment samen op jullie grote dag.
De auto is voorzien van een mooie volwaardige cabrioletkap (soft top). Maar als jullie voorkeur niet uitgaat naar een cabriolet kan de auto worden voorzien van een hard top in de kleur van de auto.


Eigenschappen Mercedes 280 SL Pagode

Voertuig: Mercedes 280 SL Pagode
Kleur: Ivoorwit
Bouwjaar: 1969
Aantal zitplaatsen: 2
Zelf rijden mogelijk: Ja
Versnellingsbak: Automatisch

Prijs & info Mercedes 280 SL Pagode

Prijs: Vanaf €475,- per dag
Aantal vrije kilometers: Onbeperkt
Extra kilometers: N.v.t.
Brengen & halen: Inbegrepen bij de prijs
Thema's: Oldtimer, klassiek ,cabrio, zelf rijden, Duits
Standplaats: Amsterdam Zuid

Enthousiast om deze Mercedes 280 SL Pagode uit 1969 te huren voor je bruiloft? Vul dan het contactformulier in dat hieronder te vinden is en wij zullen ervoor zorgen dat er zo snel mogelijk contact met jullie opgenomen wordt om te kijken of al jullie wensen vervult kunnen worden voor jullie bruiloft!