Koffietrailer van Debbarista


Dit kun je verwachten van Debbarista:


Verschillende verse koffie’s, zoals een heerlijke cappuccino met volle melk en voor de thee drinkers zijn er allerlei soorten thee. Altijd een ervaren barista op locatie aanwezig. De trailer wordt ruim van te voren op locatie gebracht en op tijd weer opgehaald. 2 vrije groepen stroom is alles wat we nodig hebben om dit voor u goed neer te kunnen zetten. Indien u dit niet heeft zoeken we naar een andere oplossing.

Tot een beperkt aantal gasten kan de koffie huiselijk worden geserveerd in prachtige HKLiving mokjes. Ook kan Debbarista ontlasten door andere delen van de catering over te nemen. Vraag laagdrempelig een offerte aan. Dan hoor je binnen 2 werkdagen van Debbarista!Waar is Debbarista voor in te huren:


Naast dat deze paardentrailer met barista’s in te huren is voor heerlijke koffie en verschillende soorten thee, kan Debbarista nog meer voor jou betekenen.

Een bruiloft/feest of event regelen kost een hoop tijd, hoe fijn zou het zijn als je dingen uit handen kan geven. Debbarista kan u daarbij helpen! Zij kunnen namelijk catering op locatie regelen met onder andere frisdrank, taartjes, soep, hapjes of wat u nog meer in gedachten heeft.

Debbarista staat in contact met cateraars die allemaal hun eigen specialiteit hebben en heerlijke producten maken. Het handige van de catering uitbesteden via Debbarista is dat je maar 1 contactpersoon hebt die de rest voor jou regelt! Scheelt een hoop verschillende mailtjes en telefoontjes!

 


Eigenschappen koffietrailer

Voertuig: Richardson paarden trailer
Kleur: Roze
Bouwjaar: 1984

Prijs & info koffietrailer

Prijs: In overleg
Brengen en halen: In overleg
Thema's: Dienst, uniek, Brits
Standplaats: 't Harde


Deze koffietrailer uit 1984 wordt als aangeboden door Debbarista. Debbarista is al enkele jaren actief als barista op bruiloften en (bedrijfs-)feesten om de koffie en eventuele catering te verzorgen. Op haar sociale media kan je ook zien hoe het hele bouwproces van de aanhanger is verlopen voordat ze begonnen was om als barista op bruiloften en (bedrijfs-)feesten te staan.

Willen jullie meer informatie over Debbarista en haar Richardson paarden trailer uit 1984? Kijk dan eens bij Debbarista op hun sociale media kanalen of hun website via onderstaande knoppen.Enthousiast om deze koffietrailer van Debbarista als barista te huren op jullie bruiloft? Vul dan het contactformulier in dat hieronder te vinden is en wij zullen ervoor zorgen dat Debbarista zo snel mogelijk contact met jullie opnemen om te kijken of al jullie wensen vervult kunnen worden voor jullie bruiloft!