Stijlvolle Jaguar mk1

Deze in goede staat verkerende Jaguar wordt door de eigenaar zelf in jaren 50/60 stijl gereden. Bloemstukken en linten aan en op de auto zijn geen probleem. De deuren worden voor u geopend zoals dat hoort! 

Jaguar bouwde in de jaren 50 twee type auto's: snelle sport auto's en grote familie auto's. Het tweede noemen ze ook wel 'Saloons' in Engeland. Met de Mk1 sloeg Jaguar een nieuw pad in: de 'sportsaloon'. Een familie auto die als eerste 200 kilometer per uur haalde. Deze mk1 is de zogenaamde SE (Special Equipment) editie, wat betekent dat er ruitenwissers geïnstalleerd zijn. ideaal voor de typische Nederlandse omstandigheden dus! 

De 3.4 liter 6-cilinder motor snort tevreden door het verkeer en menig auto heeft er moeite mee om deze mk1 bij te houden als het gas écht open gaat. Meestal wordt dat bij bruiloften niet zomaar gedaan natuurlijk. Het interieur is een combinatie van leder, hout en chroom. Er is simpelweg niets van plastic. 

Zie je jezelf in oud-engelse stijl gereden worden ? neem dan contact op om de auto te passen. De rest komt later. 

Naast het feit dat de chauffeur in de jaren 50/60 gekleed is, is deze Jaguar mk1 ook voorzien van de volgende 'handigheden' die aanwezig zijn in de auto: Paraplu’s omdat het niet altijd droog is, flesjes water omdat het niet altijd koud is, druivensuiker omdat flauwheid kan voorkomen, een handdoek voor als het nat wordt en reinigingsmiddelen.

Daarnaast heeft de chauffeur ook zijn eigen 'handigheden' bij zich namelijk: een lijst met telefoonnummers omdat een bruidspaar soms helemaal geen telefoon meeneemt, een draaiboek met planning van de dag en navigatie met een recente kaart.


Eigenschappen stijlvolle Jaguar mk1

Voertuig: Jaguar mk1
Kleur: Zwart
Bouwjaar: 1959
Aantal zitplaatsen: 4
Zelf rijden mogelijk: Nee
Versnellingsbak: Hangeschakeld
Kenteken: DZ-60-79

Prijs & info stijlvolle Jaguar mk1

Prijs: Vanaf €330,- per dagdeel
Aantal vrije kilometers: 50 kilometer
Extra kilometers: In overleg
Brengen & halen: In overleg
Thema's: Oldtimer, klassiek, met chauffeur Brits
Standplaats: Dronten
Regio: Heel Nederland

Enthousiast om deze Jaguar mk1 uit 1959 te huren voor je bruiloft? Vul dan het contactformulier in dat hieronder te vinden is en wij zullen ervoor zorgen dat er zo snel mogelijk contact met jullie opgenomen wordt om te kijken of al jullie wensen vervult kunnen worden voor jullie bruiloft!