Sportieve Ford Mustang V8 uit 1968

Voor degene die in stijl aan wilt komen in een sportieve Amerikaan, is er geen andere keus dan deze Ford Mustang V8!

Een rit in deze prachtig felrode Mustang uit 1968 is als niets anders. De Mustang is bijna volledig gerestaureerd, dit zorgt ervoor dat de Mustang niet alleen goed loopt, maar er ook heel goed bij staat. Zo is deze voorzien van LED koplampen voor beter zicht en gemoderniseerde onderdelen voor een beter rijgedrag. Daarnaast is de uitlaat elektronisch te bedienen. Staat deze dicht, dan kun je genieten van een mooi maar rustig geluid van de V8. Staat deze open dan is er geen andere optie dan dat iedereen je luid en duidelijk aan hoort komen.

Deze sportieve Ford Mustang komt wel met enkele huisregels: De auto komt alleen met chauffeur welke desgewenst in pak komt. Er kunnen maximaal 3 passagiers mee en deze passagiers mogen niet roken en/of alcohol nuttigen in de auto.


Eigenschappen klassieke Ford Mustang V8

Voertuig: Ford Mustang
Kleur: Rood
Bouwjaar: 1968
Aantal zitplaatsen: 4 (incl. chauffeur)
Zelf rijden mogelijk: Nee
Versnellingsbak: Automatisch
Kenteken: AR-17-38

Prijs & info klassieke Ford Mustang V8

Prijs: Vanaf €121,- voor 1 uur
Aantal vrije kilometers: Onbeperkt
Extra kilometers: N.v.t.
Brengen en halen: In overleg
Thema's: Oldtimer, klassiek, met chauffeur, Amerikaans
Standplaats: Heerhugowaard

Enthousiast om deze klassieke Ford Mustang V8 uit 1968 als trouwauto te huren? Vul dan het contactformulier in dat hieronder te vinden is en wij zullen ervoor zorgen dat er zo snel mogelijk contact met jullie opgenomen wordt om te kijken of al jullie wensen vervult kunnen worden voor jullie bruiloft!