Ford F250 Ranger pick-up

Deze Ford F250 Ranger uit 1981 met imponerende V8 motor is een pick-up truck geïmporteerd uit Amerika, waar hij dienst deed als auto van de sheriff. Nu staat hij in Nederland klaar om jullie een extra onvergetelijke dag te bezorgen!

Naast zijn algehele toffe verschijning valt hij zeer in de smaak door zijn kleur en fantastische interieur. De voorbank is een 3-zits, ook heeft hij nog een kleine 3-zits achterbank. De enorme laadbak kun je vullen met wat je wilt, netjes het dek erover wat zorgt voor een strakke uitstraling, een picknickkleed met een mandje, een paar balen stro voor de sfeer, de hond achterin voor de foto’s? Het kan allemaal!

Deze Ford F250 Ranger wordt aangeboden met breng- en haal service evenals de mogelijkheid zelf te rijden of door een chauffeur gereden te worden.

 


Eigenschappen Ford F250 Ranger pick-up

Voertuig: Ford F250 Ranger
Kleur: Bruin
Bouwjaar: 1981
Aantal zitplaatsen: 5
Zelf rijden mogelijk: Ja
Versnellingsbak: Automatisch

Prijs & info Ford F250 Ranger pick-up

Prijs: Vanaf €450,- voor 1 dag
Aantal vrije kilometers: N.v.t.
Extra kilometers: In overleg
Brengen en halen: In overleg
Thema's: Oldtimer, klassiek, zelf rijden, Amerikaans
Standplaats: Holten

Enthousiast om deze Ford F250 Ranger pick-up uit 1981 als trouwauto te huren? Vul dan het contactformulier in dat hieronder te vinden is en wij zullen ervoor zorgen dat er zo snel mogelijk contact met jullie opgenomen wordt om te kijken of al jullie wensen vervult kunnen worden voor jullie bruiloft!