Ferrari F355 GTS

De F355 GTS is een auto voor de echte liefhebber! De charmes van een oudere Ferrari zijn ongeëvenaard en de onder deze auto gemonteerde TUBI uitlaat zorgt voor een waar spektakel. De natuurlijk ademende V8 gaat tot wel 8.500 toeren en heeft 381pk! De echte kenners kennen de F355 nog wel van vroeger. De F355 GTS was de auto die op menig autoliefhebber zijn poster stond gedurende de jaren negentig. Kortom, de droom van iedere liefhebber!

Deze droom is ook te realiseren! Zo kun je dus even voelen wat deze droom nu altijd ingehouden heeft. Al uw verwachtingen zullen overtroffen worden. Ook kan bij deze GTS uitvoering het dak achter de stoelen en kunt u genieten van de wind door de haren en een optimaal geluid!

Let op: Deze auto is enkel te huur als fotomodel waarbij de auto naar een door jullie aangewezen locatie gebracht kan worden om foto's te maken.


Eigenschappen Ferrari F355 GTS

Voertuig: Ferrari F355 GTS
Kleur: Rood
Bouwjaar: 1999
Aantal zitplaatsen: 2
Zelf rijden mogelijk: Nee
Versnellingsbak: Automatisch

Prijs & info Ferrari F355 GTS

Prijs: Vanaf €200,- per uur
Aantal vrije kilometers: N.v.t.
Extra kilometers: N.v.t.
Brengen en halen: Basistarief van €30,- plus €2,- per kilometer
Thema's: Sportief, met chauffeur, Italiaans
Standplaats: Heenvliet

Enthousiast om deze Ferrari F355 GTS uit 1999 als trouwauto te huren? Vul dan het contactformulier in dat hieronder te vinden is en wij zullen ervoor zorgen dat er zo snel mogelijk contact met jullie opgenomen wordt om te kijken of al jullie wensen vervult kunnen worden voor jullie bruiloft!