Ferrari 458 Italia

De 458 Italia is een absoluut icoon onder de supercars! Met zijn adembenemende geluid en zijn 570pk is deze Ferrari een ervaring om nooit meer te vergeten. Met 3,4 seconden haalt deze 458 Italia de 100 km/h vanuit stilstand. Een echte attractie dus! De Ferrari 458italia behoort tot enkele van de meest emotionele supercars uit de moderne tijd. De natuurlijk ademende V8 schreeuwt zonder turbo's naar een adembenemende 9000 toeren! Het geluid maakt in combinatie met het vermogen van deze Ferrari het tot een entertainende  ervaring die u gegarandeerd nooit meer zult vergeten.

Let op: Deze auto is enkel te huur als fotomodel waarbij de auto naar een door jullie aangewezen locatie gebracht kan worden om foto's te maken.


Eigenschappen Ferrari 458 Italia

Voertuig: Ferrari 458 Italia
Kleur: Grijs
Bouwjaar: 2010
Aantal zitplaatsen: 2
Zelf rijden mogelijk: Nee
Versnellingsbak: Automatisch

Prijs & info Ferrari 458 Italia

Prijs: Vanaf €200,- per uur
Aantal vrije kilometers: N.v.t.
Extra kilometers: N.v.t.
Brengen en halen: Basistarief van €30,- plus €2,- per kilometer
Thema's: Sportief, met chauffeur, Italiaans
Standplaats: Heenvliet

Enthousiast om deze Ferrari 458 Italia uit 2010 als trouwauto te huren? Vul dan het contactformulier in dat hieronder te vinden is en wij zullen ervoor zorgen dat er zo snel mogelijk contact met jullie opgenomen wordt om te kijken of al jullie wensen vervult kunnen worden voor jullie bruiloft!