Betoverende Dodge SD4

De betoverende Dodge SD4 uit 1929, met zijn glinsterende lak en klassieke allure, wordt de kers op de taart voor jullie bruiloft. Met een chauffeur wordt niet alleen voor vervoer gezorgd, maar voor een waar spektakel. Laat deze prachtige vintage auto jullie liefdesverhaal accentueren terwijl jullie in stijl arriveren, klaar voor een onvergetelijke reis naar de volgende fase van jullie leven samen.

Stap terug in de tijd met de iconische Dodge SD4 uit 1929, een tijdloze schoonheid die elegantie uitstraalt! Bij het kiezen van deze klassieke wagen voor jullie bruiloft, wordt een onvergetelijke ervaring beloofd. De toegewijde chauffeur gaat tot het uiterste om uw vervoer op deze bijzondere dag te transformeren tot een onvergetelijk avontuur. Ervaar het bijzondere van het verleden, en rij de toekomst tegemoet!

Deze Dodge SD4 is voor €200,- uit te rusten met een boeket.


Eigenschappen Dodge SD4

Voertuig: Dodge SD4
Kleur: Blauw
Bouwjaar: 1929
Aantal zitplaatsen: 4
Zelf rijden mogelijk: Nee
Versnellingsbak: Handgeschakeld

Prijs & info Dodge SD4

Prijs: Vanaf €600,- per dag
Aantal vrije kilometers: N.v.t.
Extra kilometers: N.v.t.
Brengen en halen: Basistarief van €30,- plus €2,- per kilometer
Thema's: Oldtimer, klassiek, met chauffeur, Amerikaans
Standplaats: Heenvliet

Enthousiast om deze Dodge SD4 uit 1929 als trouwauto te huren? Vul dan het contactformulier in dat hieronder te vinden is en wij zullen ervoor zorgen dat er zo snel mogelijk contact met jullie opgenomen wordt om te kijken of al jullie wensen vervult kunnen worden voor jullie bruiloft!