Dodge Ram 1500 Longhorn

Deze witte Dodge Ram 1500 met Longhorn uitvoering is een combinatie van kracht en luxe, maar is ook enorm praktisch. Naast het imposante uiterlijk heeft de auto maar liefst 400 pk die uit een 5.7 liter HEMI V8 motor komt. Dat klinkt al spannend als je hierin aan komt rijden. Van binnen is het pure luxe! Een prachtig interieur afgewerkt met echt hout en premium leer. Dit gaat samen met ontelbare luxe opties en handige tools die jullie trouwdag extra fijne maakt. De trouwauto wordt verhuurd met chauffeur voor een onbezorgde trouwdag waarin dienstbaarheid op nummer 1 staat. 

Deze unieke en stoere eyecatcher is de meest veelzijdige en praktische trouwauto uit de branche want we kunnen vrijwel overal komen. Of dat nu op het strand, in het bos of in een weiland is, Met de 4×4 wielaandrijving is heel veel mogelijk. Er zijn een aantal praktische oplossingen in de cabine verwerkt. Dit zeldzame exemplaar beschikt over luxe, comfort én een zee van ruimte voor het bruidspaar en alle bagage en we zijn in ieder seizoen inzetbaar!

De Dodge Ram 1500 Longhorn trouwauto huren inclusief chauffeur kan vanaf 2 uur voor €249,- en kan oplopen tot 12 uur voor €939,-. Per gehuurd uur krijg je 25 vrije kilometers om jullie te laten rondrijden. Voor extra afgelegde kilometers wordt er €1,- per kilometer in rekening gebracht.

De heen- en terugreis vanaf de standplaats in Zoetermeer wordt niet meegerekend bij verhuur vanaf 4 uur of langer. Zo kan iedereen deze auto huren voor dezelfde prijs!

Leuke extra's zoals versieringen zijn optioneel bij te boeken. Vraag naar een vrijblijvende offerte op maat als jullie willen weten wat het voor jullie inhoudt.


Eigenschappen Dodge Ram 1500 Longhorn

Voertuig: Dodge Ram 1500 Longhorn
Kleur: Wit
Bouwjaar: 2019
Aantal zitplaatsen: 5 inclusief chauffeur
Zelf rijden mogelijk: Nee
Versnellingsbak: Automatisch
Kenteken: VFG-09-D

Prijs & info Dodge Ram 1500 Longhorn

Prijs: Vanaf €249,- voor 2 uur
Aantal vrije kilometers: 50 kilometer
Extra kilometers: €1,- per extra kilometer
Brengen & halen: In overleg, vanaf 4 uur inbegrepen
Thema's: Uniek, met chauffeur, Amerikaans
Standplaats: Zoetermeer
Regio: Heel Nederland, ook beschikbaar in het buitenland

Veelzijdig een praktisch

Trouwvervoer over het strand, door het bos of landelijk in de natuur. Handige en extreem toegankelijke in- en uitstap met automatisch uitklapbare treeplank. De deur gaat bijna 90° open voor de beste en mooiste foto’s van jullie als bruidspaar. Praktische oplossingen voor het bruidsboeket en EHBBruiloften-kit. De relatief schone LPG verbranding zorgt niet voor nare stinkende uitlaatgassen, maar is nagenoeg reukloos.

Comfortabele cabine met:

  • XXL beenruimte, dus genoeg ruimte voor een trouwjurk
  • Climate control
  • Stoelverkoeling (lente / zomer)
  • Stoelverwarming (herfst / winter)
  • 19 Harman Kardon speakers spelen jullie favoriete muziek af

Stijl

Past bij de nieuwste thema’s en stijlen zoals landelijk, industrieel, en natuurlijk. Stoere én luxe uitstraling. Luxe en comfortabel gevoel. Chique premium leren bekleding met echt houten afwerking in de Longhorn style cabine. Trouwvervoer met chauffeur tot jullie dienst voor een volledig ontzorgde dag. Jullie voelen je de ‘VIP’ en ‘King of the Road’ én zijn de eyecatcher die jullie de hele dag verdienen te zijn!


Enthousiast om deze Dodge Ram 1500 Longhorn uit 2019 te huren voor je bruiloft? Vul dan het contactformulier in dat hieronder te vinden is en wij zullen ervoor zorgen dat er zo snel mogelijk contact met jullie opgenomen wordt om te kijken of al jullie wensen vervult kunnen worden voor jullie bruiloft!