Unieke Mini Cooper pick-up

Een unieke auto voor een speciale dag! Een Mini Cooper pick-up gebouwd in 1978, een auto zoals je hem niet vaak ziet. Deze auto is gerestaureerd in de periode van 2017 tot en met 2021 en is weer in een verfijnde conditie gebracht met originele onderdelen. De goed lopende 1000cc heeft voldoende pit en staat in lijn met een handgeschakelde 4 versnellingsbak.

In 1978 is deze unieke Mini Cooper pick-up voor het eerst op kenteken gezet. Het is een originele Nederlandse auto, waar er nog maar een paar van over zijn. Volgens de geruchten van de importeur zijn er ooit 25 nieuw op Nederlands kenteken gezet waar dit er dus één van is.

De Mini Cooper pick-up beschikt verder over 2 zitplaatsen en mag dus zelf bereden worden. Wat op zichzelf al een unieke ervaring is. Wel is een kleine proefrit van belang gezien de leeftijd en rij-karakteristieken van de auto. Na 30 jaar stilstand is hij na zijn grondige restauratieperiode weer helemaal klaar voor de volgende speciale dag.


Eigenschappen Mini Cooper pick-up

Voertuig: Austin Mini Cooper pick-up
Kleur: Blauw
Bouwjaar: 1978
Aantal zitplaatsen: 2
Zelf rijden mogelijk: Ja
Versnellingsbak: Handgeschakeld
Kenteken: 65-BB-28

Prijs & info unieke Mini Cooper pick-up

Prijs: Vanaf €350,- voor 1 dag
Aantal vrije kilometers: 100 kilometer
Extra kilometers: Vanaf €0,50 per kilometer
Brengen en halen: In overleg
Thema's: Oldtimer, uniek, zelf rijden, Brits
Standplaats: Nunspeet

Deze unieke Mini Cooper pick-up uit 1978 wordt als trouwauto te huur aangeboden door Drive The Classic. Drive The Classic is in 2022 begonnen met het verhuren van deze klassieke Fiat 500 en heeft in 2023 al een paar mooie bruiloften mogen verzorgen. Vanaf 2024 is deze unieke Mini Cooper pick-up toegevoegd.

Willen jullie meer informatie over deze unieke Mini Cooper pick-up? Kijk dan eens bij Drive The Classic op hun sociale media kanalen of hun website via onderstaande knoppen.


Enthousiast om deze unieke Mini Cooper pick-up uit 1978 te huren voor je bruiloft? Vul dan het contactformulier in dat hieronder te vinden is en wij zullen ervoor zorgen dat er zo snel mogelijk contact met jullie opgenomen wordt om te kijken of al jullie wensen vervult kunnen worden voor jullie bruiloft!