Alfa Romeo Spider uit 1962

Deze klassieke Alfa Romeo Spider is misschien wel één van de stijlvolste spiders uit de productielijn. De carrosserie is ontworpen door Touring Milano. Met de hand gebouwd en is uiterst stijlvol en elegant. Echte Italiaanse klasse.

 

Met deze auto kon je in de jaren ’60 als filmster voorkomen rijden bij de rode loper van het Carlton hotel in Cannes voor het filmfestival. Gebruikt als trouwauto staan jullie zeker in het middelpunt van de belangstelling tijdens jullie entree. Jullie rijden zelf, met eventueel twee kleine bruidskinderen achterin. Een ultiem en romantisch moment samen.

 

Breng- en haalservice is standaard inbegrepen. De auto beschikt over een mooie volwaardige cabriolet kap bij minder goed weer.


Eigenschappen Alfa Romeo Spider

Voertuig: Alfa Romeo Touring 2000 Spider
Kleur: Ivoorwit
Bouwjaar: 1962
Aantal zitplaatsen: 2 volwassenen en 2 kinderen
Zelf rijden mogelijk: Ja
Versnellingsbak: Handgeschakeld, 5 versnellingen

Prijs & info Alfa Romeo Spider

Prijs: Vanaf €475,- per dag
Aantal vrije kilometers: Onbeperkt
Extra kilometers: N.v.t.
Brengen & halen: Inbegrepen bij de prijs
Thema's: Oldtimer, cabrio, zelf rijden, Italiaans
Standplaats: Amsterdam zuid

Enthousiast om deze Alfa Romeo Touring 2000 Spider uit 1962 te huren voor je bruiloft? Vul dan het contactformulier in dat hieronder te vinden is en wij zullen ervoor zorgen dat er zo snel mogelijk contact met jullie opgenomen wordt om te kijken of al jullie wensen vervult kunnen worden voor jullie bruiloft!