Volvo Amazon 'Hannah'

Hannah is een originele Nederlandse Amazon die door de huidige eigenaar is gekocht van de zoon van de 1e eigenaar. Hannah is door de huidige eigenaar en goede vrienden gerestaureerd en in de afgelopen 2 jaar al 2x naar Zweden geweest. Een sterke dame dus.

Hannah is ook zeker een beauty. Zoals een echte Zweedse betaamt is ze blond. Een mooi wit dak maakt haar erg fotogeniek. Zeker met de nieuwe, glimmende bumpers en wat kleine extra details, details die natuurlijk extra belangrijk zijn op de mooiste dag van jullie leven.

Hannah heeft al enkele bruiloften mogen ondersteunen en deed dat met veel enthousiasme, ook van de eigenaar zelf. Uiteraard is het mogelijk wat extra accessoires toe te voegen aan de auto als ook in de auto indien gewenst. Achterin kun je als bruidspaar prima zitten met z'n tweeën. Voorin zou eventueel nog een extra persoon mee kunnen.

Kortom, een mooie, stoere auto met een zachte kant. Hannah will get you there!


Eigenschappen Volvo Amazon 'Hannah'

Voertuig: Volvo Amazon P120E
Kleur: Lichtblauw met parelwit
Bouwjaar: 1965
Aantal zitplaatsen: 4
Zelf rijden mogelijk: Nee
Versnellingsbak: Handgeschakeld (4 versnellingen)
Kenteken: FF-76-28

Prijs & info Volvo Amazon 'Hannah'

Prijs: Vanaf €400,- voor 1 dag
Aantal vrije kilometers: 40 kilometer
Extra kilometers: €50,- toeslag vanaf 30 extra kilometers
Brengen & halen: In overleg
Thema's: Oldtimer, Klassiek, met chauffeur
Standplaats: Weert
Regio: Binnen een straal van 40 km rondom Weert (ook in België)

Enthousiast om deze Volvo Amazon 'Hannah' uit 1965 te huren voor je bruiloft? Vul dan het contactformulier in dat hieronder te vinden is en wij zullen ervoor zorgen dat er zo snel mogelijk contact met jullie opgenomen wordt om te kijken of al jullie wensen vervult kunnen worden voor jullie bruiloft!