Fotogenieke Volkswagen Kever 1300

Deze fotogenieke kever is een originele NL-auto uit 1968 met stalen schuifdakje. Met platte voorruit, stalen dashboard en kleinere (kerkraam-) achterlichten heeft deze roomwitte Kever nog de klassieke keverlooks. Anoniem toeren zonder aangesproken te worden onderweg gaat je zeker niet lukken met deze Kever!

Huurprijs voor deze Kever is €150,- per dag plus €0,40 per gereden kilometer. Deze prijs is inclusief verzekering en brandstof. Achteraf tanken is dan ook niet nodig.

Voor een bruiloft wordt het tweedaagse trouwarrangement aanbevolen. Dit is met een huurprijs van €300,- het meest populair. In dit arrangement kan je de Kever de avond voor de trouwdag ophalen en terugbrengen daags na de trouwdag. Dit mag ook 's avonds. Zo kunnen jullie nog een extra tochtje maken om nog eens na te genieten van jullie trouwdag en jullie trouwauto.


Eigenschappen fotogenieke Volkswagen Kever 1300

Voertuig: Volkswagen Kever
Kleur: Roomwit
Bouwjaar: 1968
Aantal zitplaatsen: 5
Zelf rijden mogelijk: Ja
Versnellingsbak: Handgeschakeld
Kenteken: 72-80-GP

Prijs & info fotogenieke Volkswagen Kever 1300

Prijs: Vanaf €150,- voor 1 dag
Aantal vrije kilometers: Geen vrije kilometers
Extra kilometers: €0,40 per kilometer
Brengen en halen: In overleg
Thema's: Oldtimer, cabrio, zelf rijden, Duits
Standplaats: Wapenveld
Regio: Gelderland, Overijssel, Drenthe, Friesland, Groningen

Deze fotogenieke Volkswagen Kever 1300 uit 1968 wordt als trouwauto te huur aangeboden door Vintagecars Wapenveld. Bij Vintagecars Wapenveld kun je deze Kever niet alleen huren voor jullie trouwdag maar ook om een dagje mee te toeren of een fotoshoot te doen. Daarnaast is het ook leuk om als cadeau te geven!

Willen jullie meer informatie over deze Volkswagen Kever 1300 uit 1968? Kijk dan eens bij Vintagecars Wapenveld op hun sociale media kanalen, hun website of bekijk hun inspiratiegids via onderstaande knoppen.


Enthousiast om deze Fotogenieke Volkswagen Kever 1300 uit 1968 als trouwauto te huren? Vul dan het contactformulier in dat hieronder te vinden is en wij zullen ervoor zorgen dat Vintagecars Wapenveld zo snel mogelijk contact met jullie opnemen om te kijken of al jullie wensen vervult kunnen worden voor jullie bruiloft!