Stoere Volkswagen Kever 1200

Deze Volkswagen Kever behoeft geen introductie. Alleen zijn vuurrode uiterlijk zorgt al voor een klein traantje in je rechteroog. Zo hoort een echte trouwauto er uit te zien. Bij de mooiste dag van je leven hoort de mooiste oldtimer van je leven.

Ben je op zoek naar een romantische, karaktervolle en stoere trouwauto? Zoek niet verder want deze knalrode oldschool Volkswagen Kever heeft het allemaal. Deze schattige maar vooral stoere en volledig gerestaureerde Kever is in perfecte staat. De Volkswagen Kever is een ware filmster. Wie kent de Disney reeks Herbie nog? Stap in de film van ruim 40 jaar geleden en geef je trouwdag een authentieke vintage look. In 1978 rolde de laatste echte kever van de Duitse loopband. In totaal zijn er 21 miljoen exemplaren gebouwd. Hiermee is hij de op een na meest verkochte auto ter wereld. De auto werd destijds gezien als een echte volksauto.


Eigenschappen stoere Volkswagen Kever

Voertuig: Volkswagen Kever 1200
Kleur: Rood
Bouwjaar: 1975
Aantal zitplaatsen: 4
Zelf rijden mogelijk: Ja
Versnellingsbak: Handgeschakeld

Prijs & info stoere Volkswagen Kever

Prijs: Vanaf €399,- voor 1 dag
Aantal vrije kilometers: 150 kilometer
Extra kilometers: Vanaf €1,50 per kilometer
Brengen en halen: In overleg
Thema's: Oldtimer, uniek, zelf rijden, Duits
Standplaats: Ridderkerk

Enthousiast om deze stoere Volkswagen Kever 1200 uit 1975 als trouwauto te huren? Vul dan het contactformulier in dat hieronder te vinden is en wij zullen ervoor zorgen dat er zo snel mogelijk contact met jullie opgenomen wordt om te kijken of al jullie wensen vervult kunnen worden voor jullie bruiloft!