Volkswagen Golf cabrio

Deze Volkswagen Golf MK1 uit 1985 is van de eerste generatie Golf cabrio's. Door zijn rolbeugel boven de hoofdsteunen wordt de Golf cabrio ook wel liefkozend “het aardbeienmandje” genoemd. Met een prima kachel is het vaak juist in voor- en naseizoen heerlijk vertoeven met je geliefde in deze fotogenieke cabrio.

Huurprijs voor deze Golf cabrio is €150,- per dag plus €0,40 per gereden kilometer. Deze prijs is inclusief verzekering en brandstof. Achteraf tanken is dan ook niet nodig.

Voor een bruiloft wordt het tweedaagse trouwarrangement aanbevolen. Dit is met een huurprijs van €300,- het meest populair. In dit arrangement kan je de Kever de avond voor de trouwdag ophalen en terugbrengen daags na de trouwdag. Dit mag ook 's avonds. Zo kunnen jullie nog een extra tochtje maken om nog eens na te genieten van jullie trouwdag en jullie trouwauto.


Eigenschappen Volkswagen Golf mk1 cabrio

Voertuig: Volkswagen Golf mk1
Kleur: Wit
Bouwjaar: 1985
Aantal zitplaatsen: 5
Zelf rijden mogelijk: Ja
Versnellingsbak: Handgeschakeld
Kenteken: JF-JP-28

Prijs & info Volkswagen Golf mk1 cabrio

Prijs: Vanaf €150,- voor 1 dag
Aantal vrije kilometers: Geen vrije kilometers
Extra kilometers: €0,40 per kilometer
Brengen en halen: In overleg
Thema's: Oldtimer, Cabrio, zelf rijden, Duits
Standplaats: Wapenveld
Regio: Gelderland, Overijssel, Drenthe, Friesland, Groningen

Deze Volkswagen Golf MK1 cabrio uit 1985 wordt als trouwauto te huur aangeboden door Vintagecars Wapenveld. Bij Vintagecars Wapenveld kun je deze Golf MK1 niet alleen huren voor jullie trouwdag maar ook om een dagje mee te toeren of een fotoshoot te doen. Daarnaast is het ook leuk om als cadeau te geven!

Willen jullie meer informatie over deze Volkswagen Golf cabrio? Kijk dan eens bij Vintagecars Wapenveld op hun sociale media kanalen, hun website of bekijk hun inspiratiegids via onderstaande knoppen.


Enthousiast om deze Fotogenieke Volkswagen Golf MK1 cabrio uit 1985 als trouwauto te huren? Vul dan het contactformulier in dat hieronder te vinden is en wij zullen ervoor zorgen dat Vintagecars Wapenveld zo snel mogelijk contact met jullie opnemen om te kijken of al jullie wensen vervult kunnen worden voor jullie bruiloft!