Rolls Royce Silver Shadow

Deze Rolls Royce Silver Shadow geeft je bruiloft of event kleur en stijl. Deze klassieke oldtimer heeft een prachtige witte kleur, een bekleed getint dak, prachtig glimmend chroomwerk en een indrukwekkende gril met The Spirit of Ecstasy voorop.

Het interieur is stijlvol, heeft lederen bekleding met comfortabele stoelen, verfijnd houtwerk met leeslampjes. De Rolls Royce is een originele Long Wheel Drive uitvoering met extra beenruimte voor het  bruidspaar.

Deze Rolls Royce is gebouwd in 1971 in Engeland en heeft een flinke 8 cilinder motor van 6,7 liter. Er kan gebruikt worden gemaakt van extra services zoals een rode of zandkleurige loper, rode en witte rozenblaadjes.

De Rolls Royce is uitsluitend te huur incl. chauffeur. De toegewijde chauffeur maakt er met jullie een onvergetelijke dag van.


Eigenschappen Rolls Royce Silver Shadow

Voertuig: Rolls Royce Silver Shadow
Kleur: Gebroken wit
Bouwjaar: 1971
Aantal zitplaatsen: 4
Zelf rijden mogelijk: Nee
Versnellingsbak: Automatisch

Prijs & info Rolls Royce Silver Shadow

Prijs: Arrangement vanaf €425,-
Aantal vrije kilometers: 50 kilometer
Extra kilometers: Vanaf €0,41 per kilometer
Brengen en halen: N.v.t
Thema's: Oldtimer, klassiek, met chauffeur, Brits
Standplaats: Hengelo
Regio: Overijssel, Gelderland, Drenthe


Deze Rolls Royce by FR-NK heeft al veel stellen gelukkig gemaakt. De chauffeur kan ook optreden als Babs, spreker of ceremoniemeester.

Wil je meer informatie over deze Rolls Royce Silver Shadow of over FR-NK? Bekijk dan hun website via onderstaande knop:


Enthousiast om deze Rolls Royce Silver Shadow uit 1971 als trouwauto te huren? Vul dan het contactformulier in dat hieronder te vinden is en wij zullen ervoor zorgen dat FR-NK zo snel mogelijk contact met jullie opnemen om te kijken of al jullie wensen vervult kunnen worden voor jullie bruiloft!