Porsche Panamera Executive

Deze extra lange Porsche Panamera Executive 4S heeft eigenlijk geen introductie nodig. Wil je op de belangrijkste dag van je leven een indrukwekkende supercar of ga je toch voor een praktische variant? Bij deze auto hoef je geen keuze te maken want de Porsche Panamera heeft het allemaal. 

De Porsche Panamera is een sportwagen voor 4 personen met een indrukwekkende performance en bijzonder veel comfort. Ook het geluid van deze auto zal zorgen voor de nodige "oehh’s" en "aahh’s" van je gasten. Liefhebber of niet, dat hoort bij jullie bijzondere dag. Ontdek het unieke design van de Porsche Panamera inclusief panorama dak voor jullie bruiloft. 

Ongelofelijk wat de Turbo versie van deze auto in je weet los te maken. Zeer indrukwekkende prestaties die je een kick geven waar je u tegen zegt. Ondanks alle PK’s heeft de auto twee gezichten. Hij kan zich als een beest gedragen maar kan ook rustig en relaxed voor de dag komen. De Porsche Panamera staat garant voor een schitterende en stralende trouwdag.

Het luxe Carbon interieur van deze extra lange Porsche Panamera is werkelijk prachtig. Je hoeft alleen maar in te stappen en je voelt het hoge afwerkingsniveau direct. Carbon geeft het interieur een strakke look. Lukt het instappen niet helemaal dan krijg je extra hulp van de automatische soft close deuren. Het interieur is geen goedkoop aanvoelend kunststof maar aluminium. Deze kleine details zorgen voor een echte Porsche ervaring. Hiermee maakt de Porsche Panamera onderscheid t.o.v. de concurrentie.


De Porsche Panamera is officieel een stationwagen. Uiteraard mag je dit niet vergelijken met gebruikelijke bekende merken. Porsche wil hiermee zeggen dat er achterin voldoende ruimte is voor twee volwassen personen. Omdat er ook nog ruimte moet zijn voor grote cadeaus is deze Porsche in een verlengde versie beschikbaar. Dit model is namelijk 15 centimeter langer en 4 centimeter breder dan een normale variant.


Eigenschappen Porsche Panamera Executive

Voertuig: Porsche Panamera Executive 4S
Kleur: Wit
Bouwjaar: 2015
Aantal zitplaatsen: 4
Zelf rijden mogelijk: Ja
Versnellingsbak: Automatisch

Prijs & info Porsche Panamera Executive

Prijs: Vanaf €599,- voor 1 dag
Aantal vrije kilometers: 150 kilometer
Extra kilometers: Vanaf €1,50 per kilometer
Brengen en halen: In overleg
Thema's: Sportief, zelf rijden, Duits
Standplaats: Ridderkerk

Enthousiast om deze Porsche Panamera Executive uit 2015 als trouwauto te huren? Vul dan het contactformulier in dat hieronder te vinden is en wij zullen ervoor zorgen dat er zo snel mogelijk contact met jullie opgenomen wordt om te kijken of al jullie wensen vervult kunnen worden voor jullie bruiloft!