Porsche 911 cabriolet

Op jullie bruiloft wil je natuurlijk in stijl verschijnen als bruidspaar!
Steel de show met deze prachtige Porsche 911 cabriolet als trouwauto! 
In deze Porsche 911 cabrio rij je zelf! Met de kap volledig open zijn zowel bij vertrek, onderweg en bij aankomst alle ogen op jullie gericht.

De Porsche 911 cabriolet is uitgevoerd in een donkerblauwe lak genaamd ‘Ocean Blue’, en van een beige bekleding genaamd ‘Savannah Beige’. De softtop cabrio dak gaat elektrisch open en dicht. Er is veel ruimte voor de bestuurder en bijrijder. Op de achterbank is plaats voor eventueel twee kinderen van 4 tot 12 jaar.

Tevens is een windscherm aanwezig, indien gewenst, om bij cabrio rijden geen last te hebben van rijwind, wel zo handig met een bruidskapsel! Deze trouwauto wordt verhuurd voor de hele dag. In overleg is het mogelijk om de auto een dag eerder op te halen en/of later in te leveren.


Eigenschappen Porsche 911 cabriolet

Voertuig: Porsche 911 cabriolet
Kleur: Ocean Blue
Bouwjaar: 1999
Aantal zitplaatsen: 4 (2 volwassen en 2 kinderen)
Zelf rijden mogelijk: Ja
Versnellingsbak: Automatisch
Kenteken: 27-SBS-3

Prijs & info Porsche 911 cabriolet

Prijs: Vanaf €300,- voor 1 dag
Aantal vrije kilometers: 100 kilometer
Extra kilometers: Vanaf €0,45 per kilometers
Brengen & halen: In overleg
Thema's: Sportief, cabrio, zelf rijden, Duits
Standplaats: Oosterstreek
Regio: Heel Nederland

Enthousiast om deze Porsche 911 cabriolet uit 1999 te huren voor je bruiloft? Vul dan het contactformulier in dat hieronder te vinden is en wij zullen ervoor zorgen dat er zo snel mogelijk contact met jullie opgenomen wordt om te kijken of al jullie wensen vervult kunnen worden voor jullie bruiloft!