Witte Maserati Quattroporte S

Er komen een hoop kosten kijken bij een trouwerij, bij deze witte Maserati Quattroporte S is dan ook een passende oplossing te verkrijgen. De Maserati Quattroporte kan voor een dagdeel gereserveerd worden voor slechts €395,- (exclusief BTW). Daarnaast betalen jullie alleen nog €2,- per kilometer voor de kilometers die écht gereden worden.

De Maserati Quattroporte S is een stijlvolle, Italiaanse sportauto met een prachtig design. Maar deze beauty heeft meer in huis. Met maar liefst 410 pk zit hij met 4,9 seconden op honderd kilometer per uur. Bovendien zal de Maserati altijd een plaatje blijven om naar te kijken. Deze prachtige sportauto biedt tevens de mogelijkheid om gebruik te maken van een chauffeur, mede dankzij de aanwezigheid van een achterbank. Vrij uniek in een sportwagen. Rij daarom zelf in deze prachtige sportauto naar jouw bruiloft, of laat je rijden door een bruiloftsgast, familielid of door een professionele chauffeur. Kortom, een zeer comfortabele auto die rap van zijn plek komt!

Een bruiloft is iets wat tot in de puntjes gepland wordt en helemaal naar jullie smaak wilt laten verlopen. Een geschikte trouwauto huren hoort daar ook bij. Maar welke auto kies je? Je wilt een statement maken zonder te kiezen voor een auto die ‘over the top’ is. Op jullie dag wil je alleen maar met elkaar bezig zijn, logisch! Daarom wordt er bij deze Maserati Quattroporte S ervoor gezorgd dat alles rondom het trouwvervoer goed geregeld is. De auto wordt tiptop in orde afgeleverd op iedere gewenste locatie in Nederland of België en heeft een speciale verzekering voor verhuur. Uiteraard wordt de auto ook weer opgehaald. Hierdoor kunnen jullie je volledig op de dag storten en genieten van alle aandacht zonder zorgen te maken om de trouwauto.

Na afloop is het de bedoeling dat de Maserati weer met een zelfde hoeveelheid benzine wordt afgegeven bij de instructeur die deze dag aanwezig zal zijn. Daarnaast wordt er nog een borgsom gevraagd van €1.000,-. Het is ook mogelijk om eventuele verzekeringen af te sluiten, mochten jullie dit fijn vinden. Naast een dagdeel is deze Maserati Quattroporte S ook voor een hele dag beschikbaar vanaf €595,- (exclusief BTW).


Eigenschappen witte Maserati Quattroporte S

Voertuig: Maserati Quattroporte S
Kleur: Wit
Bouwjaar: 2014
Aantal zitplaatsen: 4
Zelf rijden mogelijk: Ja
Versnellingsbak: Automatisch
Accelaratie 0-100 km/h: 4,9 seconden

Prijs & info witte Maserati Quattroporte S

Prijs: Vanaf €395,- (excl. btw) voor 10 uur
Aantal vrije kilometers: Geen inbegrepen kilometers
Extra kilometers: Vanaf €2,00 per kilometer (voordelige pakketten met aantal kilometers mogelijk)
Brengen en halen mogelijk: Ja
Thema's: Sportief, zelf rijden, Italiaans
Standplaats: Amsterdam

Enthousiast om deze witte Maserati Quattroporte S uit 2014 als trouwauto te huren? Vul dan het contactformulier in dat hieronder te vinden is en wij zullen ervoor zorgen dat er zo snel mogelijk contact met jullie opgenomen wordt om te kijken of al jullie wensen vervult kunnen worden voor jullie bruiloft!