Koffie Kar

De enige echte brandweeraanhanger die de koffie brandjes blust! Gemaakt in 1969 voor de toenmalige DDR, deed jarenlange trouwe dienst als brandweervoertuig. In 2023 naar Nederland gekomen en door ons onderhanden genomen om omgetoverd te worden tot Koffie Kar waarbij de authentieke karakteristieken bewaard zijn gebleven. De Koffie Kar wordt aangedreven door een Nuova Simonelli Appia II 2 groepsmachine met krachtige motor, wat zorgt voor de beste koffie variëteiten. Vrij vertaald zorgt dit voor het perfecte kopje vloeibaar goud.

De Koffie Kar maakt enkel gebruik van vers gebrande 'Specialty' koffiebonen die een uitgesproken en kruidige smaak geeft met nuances van hout, truffel, cacao en peper. Samen met volle melk maakt de Koffie Kar hierdoor de lekkerste koffie variëteiten.

De Koffie Kar brengt een overheerlijke koffie beleving op jullie bruiloft. Daarnaast bieden wij eveneens de mogelijkheid, in samenwerking met onze partners, om taart en/of catering te verzorgen.

Wij komen graag voor jullie koffie zetten, zodat jullie optimaal genieten van jullie fantastische dag!


Eigenschappen Koffie Kar

Voertuig: De Koffie Kar
Kleur: Rood
Bouwjaar: 1969
Aantal zitplaatsen: Veel
Zelf rijden mogelijk: Nee
Versnellingsbak: Dubbele Filterdrager
Kenteken: De-Koffie-Kar

Prijs & info Koffie Kar

Prijs: In overleg
Brengen en halen: In overleg
Thema's Oldtimer, diensten, uniek, Duits
Herkomst: Duitsland
Standplaats: Kampen


Deze Koffie Kar uit 1969 wordt als dienst op bruiloften te huur aangeboden door De Brood Barista uit Kampen. De Brood Barista is in 2023 begonnen met het verbouwen en het aanbieden van deze Koffie Kar en heeft in 2023 al op een paar mooie evenementen mogen staan.

Willen jullie meer informatie over deze Koffie Kar uit 1969? Kijk dan eens bij De Brood Barista op hun sociale media kanalen of hun website via onderstaande knoppen.


Enthousiast om deze Koffie Kar te huren voor je bruiloft? Vul dan het contactformulier in dat hieronder te vinden is en wij zullen ervoor zorgen dat er zo snel mogelijk contact met jullie opgenomen wordt om te kijken of al jullie wensen vervult kunnen worden voor jullie bruiloft!