Rode Ferrari California

Er komen een hoop kosten kijken bij een trouwerij, bij deze rode Ferrari California is dan ook een passende oplossing te verkrijgen! De Ferrari California kan voor een dagdeel gereserveerd worden vanaf slechts €695,- (exclusief BTW). Daarnaast betalen jullie alleen nog €2,- per kilometer voor de kilometers die écht gereden worden.

Een bruiloft is iets wat tot in de puntjes gepland wordt en helemaal naar jullie smaak wilt laten verlopen. Een geschikte trouwauto huren hoort daar ook bij. Maar welke auto kies je? Jullie willen een statement maken zonder te kiezen voor een auto die ‘over the top’ is. Op jullie dag wil je alleen maar met elkaar bezig zijn, logisch! Daarom wordt er bij deze Ferrari California ervoor gezorgd dat alles rondom het trouwvervoer goed geregeld is. De auto wordt tiptop in orde afgeleverd op iedere gewenste locatie in Nederland of België en heeft een speciale verzekering voor verhuur. Uiteraard wordt de auto ook weer opgehaald. Hierdoor kunnen jullie je volledig op de dag storten en genieten van alle aandacht zonder zorgen te maken om de trouwauto.

Na afloop is het de bedoeling dat de Ferrari weer met een zelfde hoeveelheid benzine wordt afgegeven. Daarnaast wordt er nog een borgsom gevraagd van €1.000,-. Het is ook mogelijk om eventuele verzekeringen af te sluiten, mochten jullie dit fijn vinden. Naast een dagdeel is deze Ferrari California ook voor een hele dag beschikbaar vanaf €995,- (exclusief BTW).


Eigenschappen rode Ferrari California

Voertuig: Ferrari California
Kleur: Rood
Bouwjaar: 2009
Aantal zitplaatsen: 2 volwassenen + achterbank voor kinderen tot een lengte van 1.40m
Zelf rijden mogelijk: Ja
Versnellingsbak: Automatisch
Accelaratie 0-100 km/h: 3,8 seconden

Prijs & info rode Ferrari California

Prijs: Vanaf €695,- (excl. btw) voor 10 uur
Aantal vrije kilometers: Geen inbegrepen kilometers
Extra kilometers: Vanaf €2,00 per kilometer (voordelige pakketten met aantal kilometers mogelijk)
Brengen en halen mogelijk: Ja
Thema's: Sportief, cabrio, zelf rijden, Italiaans
Standplaats: Amsterdam

Enthousiast om deze rode Ferrari California uit 2009 als trouwauto te huren? Vul dan het contactformulier in dat hieronder te vinden is en wij zullen ervoor zorgen dat er zo snel mogelijk contact met jullie opgenomen wordt om te kijken of al jullie wensen vervult kunnen worden voor jullie bruiloft!