Citroën 2CV6

Proficiat met jullie voorgenomen huwelijk! Als echte eendenliefhebber neem ik jullie graag mee op jullie huwelijksavontuur in deze Citroën 2CV6 Transat, uiteraard bekend onder de naam "eend".

Het type is een Transat,  dit houdt in dat deze eend voorzien is van de kleur wit met blauwe strepen, compleet gerestaureerd en dus in goede staat. De eend is een n
ostalgische auto met een typisch geluid wat elke liefhebber zal herkennen. Er is muziek aan boord dus wat jullie graag willen horen zal tijdens jullie reis worden afgespeeld.

Neem je je trouwe viervoeter graag mee op jullie avontuur,  deze mag je ook meenemen, graag wel met een schoon vachtje. Daarnaast is de eigenaresse ook hobbyfotograaf, met de nodige uitrusting, is deze eventueel ook in te huren voor de spontane foto's. Informeer bij je aanvraag hiernaar!


Eigenschappen Citroën 2CV6 Transat

Voertuig: Citroën 2CV6
Kleur: Wit met blauwe strepen
Bouwjaar: 1983
Aantal zitplaatsen: 4
Zelf rijden mogelijk: Nee
Versnellingsbak: Handgeschakeld
Kenteken: KB-82-ZH

Prijs & info Citroën 2CV6 Transat

Prijs: Vanaf €400,- voor 3 uur
Aantal vrije kilometers: 25 kilometer
Extra kilometers: Vanaf €0,21 per kilometer
Brengen en halen: In overleg
Thema's: Oldtimer, uniek, met chauffeur
Standplaats: Handel
Voorkeursregio: Binnen 100 kilometer van standplaats Handel

Enthousiast om deze Citroën 2CV6 uit 1983 als trouwauto te huren? Vul dan het contactformulier in dat hieronder te vinden is en wij zullen ervoor zorgen dat er zo snel mogelijk contact met jullie opgenomen wordt om te kijken of al jullie wensen vervult kunnen worden voor jullie bruiloft!