Cadillac Deville Convertible

Deze prachtige Cadillac Deville convertible uit 1966 is te huur voor onder andere jullie trouwdag. De auto heeft een 7.0 liter motor met een automatische geschakelde versnellingsbak. Deze auto is niet alleen een fantastische auto om te zien maar heeft ook een geweldig geluid. Dit is toch eigenlijk wel de perfecte auto voor op jullie dag.

Er zijn 5 tot 6 zitplaatsen. 3 op de achterbank en eventueel 2 á 3 op de voorbank. Ook voor een gezin met kinderen is dit dan de perfecte auto. Deze auto huren jullie inclusief chauffeur. De kosten hiervoor zijn €350 per dag deel. Een dagdeel betreft 4 á 5 uur. De prijs is inclusief benzine en tot 100 km. Elke km extra is €0,35 cent.

Uiteraard is deze Cadillac ook te huur voor andere gelegenheden. Wat dachten jullie van een rondrit door bijvoorbeeld de prachtige Twentse natuur off ben je op zoek naar een originele date? Wil je je partner ten huwelijk vragen? Er zijn een tal van mogelijkheden.


Eigenschappen Cadillac Deville Convertible

Voertuig: Cadillac Deville
Kleur: Wit
Bouwjaar: 1966
Aantal zitplaatsen: 5 á 6 plaatsen
Zelf rijden mogelijk: Nee
Versnellingsbak: Automatisch

Prijs & info Cadillac Deville Convertible

Prijs: Vanaf €350,- per dagdeel (4/5 uur)
Aantal vrije kilometers: 100 kilometers
Extra kilometers: Vanaf €0,35 per kilometer
Brengen en halen: In overleg
Thema's: Oldtimer, klassiek, cabrio, Amerikaans
Standplaats: Weerselo

Enthousiast om deze Cadillac Deville Convertible uit 1966 als trouwauto te huren? Vul dan het contactformulier in dat hieronder te vinden is en wij zullen ervoor zorgen dat er zo snel mogelijk contact met jullie opgenomen wordt om te kijken of al jullie wensen vervult kunnen worden voor jullie bruiloft!