Witte Volkswagen Kever 1200

Wat ooit begon als hobby is inmiddels uitgegroeid naar het vervoeren van bruidsparen en het maken van een bloemstuk of trouwboeket.

Als jullie dan ook buitengewoon trouwvervoer zoeken voor jullie huwelijksdag dan is deze Volkswagen Kever 1200 iets voor jullie! Deze witte Kever uit 1982 verkeerd in 100% originele staat en wordt uitstekend onderhouden zodat deze in concoursstaat blijft. Met deze mooie Kever zult u gegarandeerd veel bekijks en positieve reacties krijgen onderweg. 

Het tarief voor deze Kever is voor de gehele dag. Vanaf het brengen tot aan de eindbestemming binnen Gelderland en dat zonder bijkomende kosten van een chauffeur, benzine of kilometers. Buiten Gelderland kan maar gaat in overleg. Het tarief is bewust een "alles inclusief" tarief zodat u op uw huwelijksdag geen zorgen hoeft te maken over bijkomende kosten. Genieten op deze mooie dag is namelijk het allerbelangrijkst.

Deze Kever is enkel te huur met chauffeur. Naast het huren van de Kever kunnen wij ook het bloemstuk voor u verzorgen. Afhankelijk van het boeket varieert de prijs van €65,- voor een rond boeket en €75,- voor een lang of ovaal boeket. Corsages klein of groot vanaf €5,-.


Eigenschappen witte Volkswagen Kever 1200

Voertuig: Volkswagen Kever 1200
Kleur: Wit met zwart/wit geblokte bekleding
Bouwjaar: 1982
Aantal zitplaatsen: 4
Zelf rijden mogelijk: Nee
Versnellingsbak: Handgeschakeld
Kenteken: JB-20-HL

Prijs & info witte Volkswagen Kever 1200

Prijs: Vanaf €425,- per dag
Aantal vrije kilometers: Inclusief
Extra kilometers: N.v.t.
Brengen & halen: Inclusief
Thema's: Oldtimer, klassiek, met chauffeur, Duits
Standplaats: Apeldoorn

Enthousiast om deze Volkswagen Kever 1200 uit 1982 te huren voor je bruiloft? Vul dan het contactformulier in dat hieronder te vinden is en wij zullen ervoor zorgen dat er zo snel mogelijk contact met jullie opgenomen wordt om te kijken of al jullie wensen vervult kunnen worden voor jullie bruiloft!