Rolls Royce Phantom VII

Op de mooiste dag van je leven wil je dat alles perfect is, ook het huren van een auto voor je bruiloft. Met deze Rolls-Royce inclusief chauffeur wordt ervoor gezorgd dat je in stijl aankomt en vertrekt, terwijl je je volledig kunt richten op het vieren van de liefde.

Met de indrukwekkende Rolls-Royce Phantom als blikvanger is een onvergetelijke entree gegarandeerd. De tijdloze en elegante vormgeving van deze wagen zal jullie ongetwijfeld in de schijnwerpers plaatsen. De ruime en comfortabele ‘back seat’ biedt voldoende ruimte voor de meest omvangrijke bruidsjurken, waardoor jullie je geen zorgen hoeven te maken over ongewenste plooien en kreukels. Bovendien zorgt de fluisterstille motor van de Phantom ervoor dat jullie in alle rust van het moment kunnen genieten.

Uiteraard mag de Rolls-Royce Phantom de pracht van de bruid niet overschaduwen. Daarom is er gekozen voor een zilvergrijze tint in plaats van het traditionele wit. Deze kleur is niet toevallig gekozen voor deze bruidswagen. Zilvergrijs is de kleur van dromen en van de maan. Op jullie trouwdag symboliseert zij jullie toekomstdromen. Hoe mooi is dat!  En dat op de foto deze kleur ook prachtig combineert met een witte bruidsjurk, is mooi meegenomen.


Eigenschappen Rolls Royce Phantom VII

Rolls Royce Phantom
Kleur: Zilvergrijs
Bouwjaar: 2003
Aantal zitplaatsen: 5
Zelf rijden mogelijk: Nee
Versnellingsbak: Automatisch

Prijs & info Rolls Royce Phantom VII

Prijs: Vanaf €925,- per dagdeel (5 uur)
Aantal vrije kilometers: 50 kilometer
Extra kilometers: Vanaf €2,20 per kilometer
Brengen en halen: In overleg
Thema's: Uniek, met chauffeur, Brits
Standplaats: Oosterhout (GLD)

Enthousiast om deze Rolls Royce Phantom VII uit 2003 als trouwauto te huren? Vul dan het contactformulier in dat hieronder te vinden is en wij zullen ervoor zorgen dat er zo snel mogelijk contact met jullie opgenomen wordt om te kijken of al jullie wensen vervult kunnen worden voor jullie bruiloft!