Jaguar XJR

Opzoek naar een gave auto voor een dag of dagdeel? Klassiek, tijdloos en toch vol luxe en met de beschikking over geavanceerde techniek. Dat is deze Jaguar XJR uit 1999. Daarbij komt nog eens, dat dit een R uitvoering is met een 4.0 V8 met supercharger. Dat maakt dat deze auto met 370pk en 520nm koppel ongekend snel is. Maar nog belangrijker, heerlijk soepel. Het gevoel van overdaad is in alle facetten voelbaar zonder dat het schreeuwerig wordt.

De auto is te huur als trouwauto, maar kan eventueel ook ingezet worden voor andere gelegenheden zoals gala’s of om iemand te verrassen.

Graag vertelt de eigenaar u vol enthousiasme nog veel meer over deze fantastische youngtimer bij een kopje koffie of thee ter kennismaking. Al het onderhoud voert hij namelijk zelf uit aan de auto, de auto is voor hem dan ook hobby en daily driver! Zelf rijden in overleg, maar ik rijdt graag met u mee. Voel u vrij om contact op te nemen voor verdere vragen/opmerkingen!

Prijsstelling is in goed overleg, afhankelijk van de situatie. Normaal gesproken wordt er een all inclusive prijs gemaakt in overleg met u (vanaf €150,-). Deze prijs is dan inclusief chauffeur, brandstof, voorbereidingskosten en schoonmaak. Voor de eigenaar is dit ook hobby en vind het belangrijk dat het voor iedereen leuk blijft.


Eigenschappen Jaguar XJR

Voertuig: Jaguar XJR X308
Kleur: Britsh Racing Green
Bouwjaar: 1999
Aantal zitplaatsen: 5
Zelf rijden mogelijk: Nee
Versnellingsbak: Automatisch
Kenteken: ZG-BZ-65

Prijs & info Jaguar XJR

Prijs: Vanaf €150,- voor 1 dag
Aantal vrije kilometers: Inclusief
Extra kilometers: N.v.t.
Brengen en halen: In overleg
Thema's: Klassiek, uniek, met chauffeur, Brits

Enthousiast om deze Jaguar XJR uit 1999 als trouwauto te huren? Vul dan het contactformulier in dat hieronder te vinden is en wij zullen ervoor zorgen dat er zo snel mogelijk contact met jullie opgenomen wordt om te kijken of al jullie wensen vervult kunnen worden voor jullie bruiloft!