Iconische Ford Mustang GT

Voor degene die in een moderne maar toch iconische Amerikaan wilt aankomen op je eigen bruiloft is er geen andere keus dan deze iconische Ford Mustang GT!

Deze Ford Mustang is voorzien van de opvallende kleur Velocity Blue. Een kleur waarmee je gegarandeerd wat mensen een tweede keer laat omkijken. De Mustang is voorzien van alle moderne gemakken die een auto van deze tijd behoort te hebben. Zo wordt ervoor gezorgd dat jullie veilig en toch in stijl aankomen op jullie locatie!

Onder de motorkap huist een 5.0 liter V8 motor die in combinatie met de 4 uitlaten ervoor zorgt dat je deze trouwauto wel aan hoort komen rijden. Daarnaast komt deze auto met chauffeur die het optimale uit de auto kan halen voor jullie bruiloft. Samen met de chauffeur wordt vooraf een informele kennismaking gedaan om al jullie wensen door te nemen zodat hij jullie kan helpen aan een onvergetelijke dag.

Deze iconische Ford Mustang V8 is naast bruiloften ook te huur voor schoolgala's en fotoshoots.


Eigenschappen Iconische Ford Mustang GT

Voertuig: Ford Mustang GT V8
Kleur: Velocity blue
Bouwjaar: 2020
Aantal zitplaatsen: 4
Zelf rijden mogelijk: Nee
Versnellingsbak: automatisch
Kenteken: K-030-DH

Prijs & info Iconische Ford Mustang GT

Prijs: Vanaf €300,- voor 1 dag
Aantal vrije kilometers: Inclusief
Extra kilometers: N.v.t.
Brengen en halen: In overleg
Thema's: Sportief, uniek, met chauffeur, Amerikaans
Standplaats: Apeldoorn

Enthousiast om deze iconische Ford Mustang GT uit 2020 als trouwauto te huren? Vul dan het contactformulier in dat hieronder te vinden is en wij zullen ervoor zorgen dat er zo snel mogelijk contact met jullie opgenomen wordt om te kijken of al jullie wensen vervult kunnen worden voor jullie bruiloft!\